Job på Trattoria FIAT

Vi er på udkig efter dygtige kolleger til vores team på Trattoria FIAT. Er du ambitiøs, passioneret og stolt af dit fag, kan Trattoria FIAT måske være noget for dig. Vi sætter stor pris på god kommunikation, dedikerede medarbejdere, kontinuerlig dialog og god holdånd. Vi vil gerne være en fantastisk arbejdsplads, hvor man har den fælles målsætning at give alle vores gæster en fantastisk Trattoria FIAT oplevelse!

Tjener

Trattoria FIAT søger to dygtige tjenere der kan starte med det samme. Trattoria FIAT er en italiensk restaurant med masser af sjæl og høj faglighed, som ligger på Kongens Nytorv, i hjertet af København. Vi elsker hvad vi laver og søger to personer der også har service i deres DNA. Vi er grundige til at lære dig alt hvad du skal vide, men vi forventer du selv er meget videbegærlig omkring mad og vin.

Medarbejderinterview

Hvorfor har du valgt at blive tjener?

Jeg fik muligheden gennem en bekendt, og ønskede at blive en del af Sovino. Her føler jeg, at er der altid er nogen, som har min ryg, og at jeg bliver taget seriøst. Jeg har arbejdet i servicebranchen siden jeg var 13 år, dengang i Venezuela, og det kom af, at jeg elsker turisme. Jeg elsker at rejse, og jeg elsker at være serviceminded. Jeg synes oplevelser er mere end bare at komme og spise; det handler om stemning, et dejligt hold, en dejlig tjener – så vil gæsterne sige: ”øj, det var dejlig mad, det var dejlig service, det var dejligt det hele!” Og det dér, det rammer mig, 100%!

Medarbejderinterview

Hvorfor FIAT?

Jeg vægtede, at der er stor diversitet: forskel i alder, køn, etnicitet, men på trods af de mange forskellige udgangspunkter, formår alle at nå til samme resultat; at skabe den oplevelse, som gæsten havde ønsket sig at få. Der er stor respekt for vores forskelligheder og for vores forskellige måder at levere ”god service” på. Til gengæld er der lige så stor respekt for, at det er ”god service” vi lever af, så alle står side om side for at lykkes med det. Det er jeg meget stolt af at være en del af. Derudover sætter jeg pris på en fleksibel vagtplan, da jeg både har fuldtidsstudie og en datter ved siden af.

 

Medarbejderinterview

Hvorfor har du valgt at blive kok?

Det har jeg villet være siden, jeg var helt lille; siden jeg var 5 år gammel og stod med kødgryderne sammen med min morfar. Nu har jeg været kok i 3 år, og nu er jeg her! Her er aldrig dårlig stemning. Det kan jeg godt være presset, det kan godt være sådan lidt ”dang dang dang”, men der er ikke konflikter, vi skal løse efter service. Vi har det hyggeligt, og så kan man få lov til at være sig selv, og det er super rart!

Medarbejderinterview

Hvorfor har du valgt at blive leder?

Da jeg startede på FIAT, var det første gang, hvor jeg fandt en arbejdsplads, hvor jeg tænkte: ”Det her, det er sgu noget, jeg skal blive ved med! Jeg kan se mig selv blive herinde”. Jeg fik muligheden for at udvikle mig, uden at der blev sat et “loft” på min udvikling. Det vil jeg gerne videregive til alle dem der har lyst til at lære. Hver dag er der noget nyt, der er “det bedste ved at arbejde på FIAT”.